Arkitektur & Design

 

Handlar till stor del om att tillhandahålla olika typer av lösningar för att bistå våra kunder från start till mål i ett projekt.

 

Inget projekt är det andra likt! Därför ser vi gärna att ett första möte blir en förutsättningslös diskussion om vad beställaren vill uppnå med projektet, dess omfattning, tidsramar och ekonomi bl.a. Utifrån dessa givna ramar tar vi fram ett förslag på lösning oavsett innehåll.

Inom ramen för projektledning kan det t.ex. handla om att ta fram ett koncept (den röda tråd av projekt), skissa på förslag, utforma program och förfrågningsunderlag, projektering, framtagande av bygghandlingar och slutligen se till att relationshandlingar blir utförda efter projektets slutförande.

Inget projekt är för litet. Det kan t.ex. handla om att uppgradera en hotellobby, bygga om ett kontor, inreda nya hotellrum, skräddarsy en restaurang eller varför inte inreda en butik. Det kan också handla om att bygga en helt ny byggnad. Oavsett vad så tar vi hand om ert projekt från start till mål!

Unik och exklusiv känsla i ett utrymme kommer från balans mellan arkitektur, inredningar, personer och deras aktiviteter som speglar i detta.

Kallskärrsvägen_74_badrum_utebild.jpg

Byggnation & Renovering

 

Med hjälp av vårt stora nätverk av underentreprenörer agerar vi som projekt- och/eller byggledare för i stort sett alla typer av arbeten inom byggnation och inredning. En enkel och prisvärd lösning för beställaren.

I alla typer av lokaler blir det ofrånkomligen slitage på ytskikten. Ibland kan detta innebära patina och en känsla av trivsel, men oftast så innebär det att helhetsintrycket dras ned och att det är läge att fräscha upp eller byta ut vissa delar. Vi har stor erfarenhet av att snabbt och effektivt förändra offentliga rum så att verksamheten drabbas så lite som möjligt, enkelt och prisvärt.

När projekten är av större omfattning åtar vi oss självklart att hantera de underentreprenörer inom t.ex. El, VVS, konstruktion, brand, tillgänglighet m.fl. som kan bli aktuella.

IMG_4162.jpg

Heminredning & Styling

 

Vill du förändra i ditt hem/ vi hjälper dig med stora och små projekt....

 

Styling- Homestyling man kan se det som så vi hjälper er med marknadaföringen av din bostad.

Man har inte många sekunder på sig att hitta rätt köpare när folk sitter och skrolla på skärmen. Med så många år i ryggen så kan vi helt klart säga att det är väl investerade pengar när man satsar på styling.

Homestyling innebär att vi hjälper er att framhäva ditt hem och skala av,

tillsätta det som behövs för att skapa en inbjudande och attraktiv känsla.

Har du en tom bostad? Så hyr vi ut möbler och stylar med.

 

Pris ger vi på offert. Kontakta oss via mail. 

 

Inredningskonsutation- Hembesök eller videosamtal, vi går igenom dina önskemål och bollar idéer vad man kan göra och förändra, ni gör egna anteckningar av vår konsultation.

 

Pris hembesök 800kr timmen. ( bensin kostnad tillkommer) Videosamtal 500kr timmen. 

H%C3%83%C2%A4gnerholm_h%C3%83%C2%B6sten_
Göran_privat_styling.jpg_9.jpg

Organiser & Stylist 


För dig som vill uppdatera din arbetsplats eller kanske ditt hem?

 

Vi hjälper dig att uppdatera ytorna där ni känner att det behövs.

 

Det är att följa trender inom textiler, växter, belysning fixa möbler som äventuellt behöver reparerar eller bytas tyg.

 

Det kan vara allt ifrån en gång i månaden till säsongens betonat. Vi tar ett offert möte och går igenom era behov. Därefter lämnar vi offert.  Kontakta oss på Mail.

Växtvägg Brunner.PNG

Färg förändrar och ger liv till ditt utrymme.

Måla och tapetsera är ett enkelt och billigt sätt att förnya. Och din miljö blir något helt annat och får ett ansiktslyft. Känner du dig redo för lite ny färgsättning hör av er via mail..... 

3-form-gold-aluminum-laminate-wall-cover

Färgkonsult

färg sätter sin prägel